fbpx

Proiecte de finanțare pentru R. Moldova, analizate de Guvernul român. Dupu: România e pregătită să acorde o primă tranșă consistentă în acest an

La București a avut loc miercuri, 3 august, a doua ședință a Comitetului pentru coordonarea acordului semnat de Guvernul României şi Guvernul Republicii Moldova privind implementarea programului de asistenţă tehnică şi financiară în baza unui ajutor financiar nerambursabil în valoare de 100 milioane de euro acordat de România Republicii Moldova – anunță Adrian Dupu, secretar de stat la Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova (DRRM).

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„În cadrul ședinței s-au analizat proiectele trimise de Cancelaria de Stat a Republicii Moldova pentru a fi finanțate în acest an. Proiectele depuse sunt pe domeniile educație, mass media și dezvoltare regională/infrastructură.

De asemenea, am prezentat Manualul de identitate vizuală, realizat de DRRM, ce trebuie utilizat pentru promovarea proiectelor de cooperare. România este pregătită să acorde o primă tranșă consistentă din acord în acest an”, a scris Adrian Dupu pe Facebook.

Articole asemănătoare

Back to top button