fbpx

Primarul capitalei, despre veniturile familiei sale: „Soția primește după impozitare puțin peste 5000”

În cadrul ședinței de luni a Primăriei capitalei, Ion Ceban a dezvăluit ce venituri salariale are familia sa. Declarațiile au fost făcute în urma conflictului dintre edil și vloggerul Andrei Bolocan.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Conform edilului, leafa sa constituie 18.000 de lei, iar a viceprimarilor – 16.000. Suma finală, încasată după impozitare, însă, este mai mică, susține Ceban.

În același timp, edilul a precizat că salariul soției sale este de 7000 de lei, dar după ce sunt făcute calculele corespunzătoare și retrase impozitele, suma ajunge la „puțin peste 5000”.

Precizăm că, în weekend, Ion Ceban a publicat pe pagina sa de Facebook mai multe mesaje în care acuza consilierii municipali că primesc mii de lei pentru o singură ședință. „Insist să întreb care dintre consilierii din CMC strânge câte 10.000 lei pentru nimic. +7500 de lei pentru nimic. Plus 3300 de lei pentru o ședință a CMC, de pălăvrăgit la microfon. Și asta de câte două-cinci ori pe lună. Deci pe lună minimum 26.000, fără ca să faci ceva. Cine găsește răspunsul, facem din contul persoanei aranjamentul în ogradă. Termen – 10 zile”, scria Ceban.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button