fbpx

Poliția s-a autosesizat în privința clericului care ar alunga enoriașii cu mască din biserică. „Vom lua decizii”

Poliția s-a autosesizat după ce în presă au apărut informații despre un preot care ar alunga enoriașii care poartă mască din biserică. Declarația a fost făcută de responsabili în cadrul ședinței de luni dimineața a Primăriei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Responsabilii au comunicat că se vor verifica informațiile. Potrivit lor, dacă acțiunile clericului se confirmă, se vor lua decizii conform legislației în vigoare.

Anunțul vine în contextul raportului privind respectarea normelor epidemiologice în capitală. În cadrul prezentării informațiilor, s-a făcut referire și la aglomerațiile din parcuri, iar primarul a anunțat că se vor purta discuții cu Mitropolia pentru a preveni asemenea situații.

Amintim că, duminică, presa a publicat secvențe video dintr-o biserică, unde au fost surprinși zeci de enoriași, vârstnici, adulți și copii, fără măști de protecție. Martorii afirmau că preotul care oficiază slujbe nu le permite credincioșilor să le poarte.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

CITEȘTE ȘI:

video | Zeci de enoriași, surprinși fără măști într-o biserică din Chișinău. Preotul i-ar alunga din locaș pe creștinii care le poartă

Articole asemănătoare

Back to top button