fbpx

Petrecerea scandaloasă dintr-un local din Chișinău: Poliția a reținut două persoane

Inspectoratul de Poliție Ciocana a reținut, astăzi, două persoane și a efectuat trei percheziții în cazul urmăririi penale declanșate sub aspectul comiterii infracțiunii de privațiune ilegală de libertate, în localul ATICO din Chișinău, în noaptea de 29-30 ianuarie. Informația a fost făcut publică de Inspectoratului General al Poliției (IGP), pe 9 februarie.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

În cadrul perchezițiilor, poliția a ridicat probe digitale și echipamente de comunicare la distanță care pot confirma faptele examinate de organul de urmărire penală, cu privire la comiterea infracțiunii sus menționate.

„Perchezițiile au fost autorizate de judecătorul de instrucție din cadrul Judecătoriei Ciocana. Urmărirea penală în acest caz este efectuată de organul de urmărire penală din cadrul Inspectoratului de Poliției Ciocana, sub conducerea Procuraturii municipiului Chișinău, Oficiul Ciocana”, precizează IGP.

Amintim că în noaptea de 30 ianuarie 2022, proprietarii unui club de noapte din Chișinău „au ținut ostatici” peste 100 de vizitatori ai localului mai bine de trei ore. Totul s-a întâmplat când polițiștii au venit să verifice localul dacă respectă măsurile antiepidemice. De frica unei amenzi, patronul localului a încuiat vizitatorii înăuntru.

În presă s-a vehiculat că acolo s-ar fi aflat procurori, judecători și angajați ai CNA. Cei din urmă, au respins aceste acuzații.

Citește și: Niciun procuror nu se afla la petrecerea scandaloasă din clubul de noapte. Rezultatul investigației PG

Articole asemănătoare

Back to top button