fbpx

Pe lângă tractoare, în centrul capitalei vin și microbuzele. Transportatorii anunță că se alătură protestului agricultorilor

Pe lângă tractoare, în centrul capitalei vor apărea și microbuzele. Transportatorii anunță că se vor alătura manifestațiilor organizate de agricultori.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Asociația Patronală a Operatorilor de Transport Auto (APOTA) a emis un comunicat prin care își exprimă solidaritatea față manifestațiile fermierilor, transmite deschide.md. Așadar, vineri spre centrul capitalei se va deplasa o coloană de autobuze și microbuze, iar vehiculele vor semnaliza.

„Îndemnăm pe această cale patronatele din alte ramuri, în special din ramurile economiei, care au fost grav afectate de criza pandemică (turism, Horeca ș. a.) să se alăture protestului inițiat de agricultori. Pentru a ne apăra businessul și a menține locurile de muncă ale angajaților noștri ne-a rămas doar calea protestelor împotriva indiferenței și incompetenței funcționarilor publici cărora le achităm salarii”, susțin transportatorii.

Amintim că agricultorii au adus tractoarele în PMAN și în fața Legislativului, fiind nemulțumiți de politicile bugetar-fiscale. Aceștia au blocat miercuri și joi bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, cerând demisia Guvernului și alegeri parlamentare anticipate.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button