fbpx

Partidul Șor afirmă că în fața Președinției „au venit peste 40 de mii de oameni”. Unii și-au instalat corturi

Mai multe corturi au fost instalate de protestatari în centrul capitalei, ca urmare a manifestației din fața Președinției, care a avut loc în această după-amiază. Acestea poartă numele de „Orașul Schimbării”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit Partidului Șor, formațiune care a organizat protestul, în centrul capitalei s-au strâns „peste 40 de mii de oameni”, un număr care nu poate fi comparat cu nicio cifră a autorităților, care nu au publicat deocamdată o estimare.

Foto: captură privesc.eu

Conform organizatorilor, oamenii „au protestat față de scumpirile din țară, față de crizele care nu mai contenesc și față de inacțiunile guvernării”, iar președintele formațiunii, Ilan Șor, a anunțat proteste similare „în fiecare duminică de acum înainte, până când guvernarea își va da demisia”.

Acesta a acuzat autoritățile că au împiedicat mai mulți protestatari să ajungă astăzi la Chișinău.

Suntem obligați să luptăm pentru drepturile noastre. Avem două opțiuni: Să cădem în genunchi sau să luptăm până la capăt. Vom merge până la capăt. Vom protesta până când vor fi organizate alegeri parlamentare anticipate oneste. Anunț că de astăzi, în fiecare duminică, vom organiza proteste ample până când vom obține demisia și anticipate”, a declarat politicianul.

Articole asemănătoare

Back to top button