fbpx

Părinții sunt rugați să nu își ducă micuții la bunici! Îndemnul șefei Spitalului Municipal de Boli Contagioase pentru Copii

Părinții sunt rugați să nu își ducă picii la bunici. Îndemnul a fost făcut de către șefa Spitalului Clinic Municipal de Boli Contagioase pentru Copii, Ludmila Bîrcă, în cadrul emisiunii „Miezul Zilei” de la televiziunea națională.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Aceasta a precizat că micuții pot dezvolta forme ușoare ale bolii în cazul în care se infectează. În același timp, însă, ei pot fi și transmițători. Deoarece persoanele vârstnice sunt mai predispuse îmbolnăvirii, Bîrcă le-a recomandat părinților să nu lase copiii în grija bunicilor.

Specialista a mai menționat că închiderea școlilor nu este un motiv de a merge cu micuții la centre comerciale, la cinema sau în alte spații publice. Ea face apel către populație și solicită respectarea tuturor rigorilor impuse pentru a putea evita creșterea numărului de îmbolnăviri.

CITEȘTE ȘI:

Bolnavii cu forme ușoare de coronavirus ar putea fi internați și în spitalele raionale dacă numărul pacienților va crește. Anunțul ministrei Sănătății

Articole asemănătoare

Back to top button