fbpx

Oamenii se mobilizează pentru a ajuta medicii-eroi din Moldova! Cum le poți mulțumi pentru lupta pe care o duc cu noul coronavirus?

Sistemul medical din țară ține piept acestei epidemii, dar soldații din linia întâi, doctorii, au nevoie de suport – acesta este mesajul unui grup de inițiativă, format din Anatol Untura, Ana Racu și Victoria Dunford, care au organizat o strângere de fonduri pentru a-i ajuta pe medicii din Moldova, eroi care duc o luptă cu virusul COVID-19.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Suntem prinși acum, probabil, în cea mai dificilă situație a generației noastre. Unele generații trec prin războaie, altele prin dezastre naturale, noi avem pandemie globală. Am discutat cu medicii, cu șefii de spitale și cu responsabilii de la Ministerul Sănătății pentru a identifica necesitățile lor. Și dacă pe partea de medicamente totul e în regulă, oamenii, medicii au nevoie de noi! Vrem să le facem viața un pic mai ușoară celor care stau în ture de 12 ore, prinși în costume incomode, măști sufocante și în mașini mereu pe drum. Unii dintre ei nu mănâncă câte 10 ore la rând, sau nu dorm câte 24… Toți ei acum sunt pe teren, lucrând în condiții grele și cu risc pentru propria viață”, este scris în mesajul grupului de inițiativă.

Așadar, echipa de moldoveni își propune să strângă bani pentru a putea procura anumite produse alimentare, doresc să discute cu operatorii de telefonie mobilă, pentru ca aceștia să ofere timp de o lună convorbiri gratuite pentru numerele de telefon ale medicilor, dar și alte idei.

De asemenea, va fi actualizată mereu o listă cu necesități. Dacă vrei și tu să-i ajuți pe eroii care au grijă de viețile noastre, atunci contribuie la strângerea de fonduri, accesând inițiativa „Împreună pentru Voi”.

Articole asemănătoare

Back to top button