fbpx

O nouă zi, o nouă alertă cu bombă. Forțele de ordine au încercuit zona Judecătoriei Chișinău sediul Buiucani

O nouă alertă cu bombă la Judecătoria Chișinău sediul Buiucani. Marți, 14 decembrie, ora 13:17, un bărbat a comunicat operatorilor 112 că în incinta Judecătoriilor Chișinău sediul Buiucani, au fost amplasate mai multe obiecte explozibile.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

La fața locului imediat s-au deplasat toate serviciile specializate. Au intervenit Batalionul de patrulare și reacționare operativă, grupa operativă, angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, fiind solicitată și intervenția specialiștilor de la Bombteh.

Forțele de ordine imediat au încercuit zona și evacuat toți angajații și cetățenii care la moment se aflau în incinta clădirii. Serviciile specializate activează la fața locului.

Conform legislației, dacă alerta va fi falsă și va fi găsit vinovat, bărbatul care a pus pe jar forțele de ordine riscă amendă maximă de 42.500 de lei, cel mult 240 de ore de muncă neremunerată în folosul comunității sau doi ani de pușcărie.

Amintim că aceasta nu este singura alertă cu bombă din această săptămână. Luni, 13 decembrie, o persoană a comunicat Poliției despre amplasarea unui obiect explozibil în incinta Judecătoriei Chișinău sediul Buiucani și Centru.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button