fbpx

O moldoveancă a încercat să ajungă la iubitul ei din Franţa folosind un certificat fals de căsătorie

O tânără din Republica Moldova a încercat să ajungă la iubitul ei din Franţa utilizând un certificat de căsătorie fals. Ea a fost verificată de poliţiştii de frontieră din Galaţi care au descoperit că documentul este falsificat. Drept urmare, tânăra nu va mai ajunge la iubitul ei, scrie Mediafax.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Certificatul de căsătorie fals a fost descoperit la controlul de frontieră efectuat la Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi – rutier.

Incidentul s-a produs în noaptea de joi spre vineri, în momentul în care la frontieră a ajuns un autocar care venea din Republica Moldova şi se îndrepta către Franţa.

La controlul de frontieră, femeia de 30 de ani a arătat pe lângă documentele de identitate şi un certificat de căsătorie în care apărea că ar fi soţie unui cetăţean român, pentru a justifica scopul călătoriei în tranzit prin România.

Având suspiciuni cu privire la autenticitatea certificatului de căsătorie, poliţiştii au făcut verificări suplimentare şi au constatat că este fals.

Tânăra le-a spus că intenţiona să ajungă în Franţa, la prietenul ei şi că tot acesta i-a procurat certificatul de căsătorie fals.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări într-un dosar de fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button