fbpx

O minoră de 14 ani a ajuns la spital în stare gravă după ce ar fi consumat băuturi alcoolice

O minoră, în vârstă de 14 ani, a ajuns la spital în stare gravă după ce ar fi consumat băuturi alcoolice. La moment, minora se află în afara oricărui pericol, au declarat pentru NM surse din cadrul Spitalului din Șoldănești, unde a fost internată copila.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

De menționat că minora ar fi ajuns la Spitalul Raional din Șoldănești după miezul nopții. Fata a fost internată în Secția de reanimare, după ce ar fi consumat băuturi alcoolice. Oamenii legii au fost sesizați pe marginea acestui caz în jurul orei 00:26, anunță Poliția.

Contactat de sursa citată, surse din cadrul spitalului au declarat că, la moment, starea copilei este în afara oricărui pericol. Aceasta a fost transferată din Secția reanimare în Secția pediatrie, unde primește tratament. „Fata se simte bine și se află în afara oricărui pericol”, au confirmat pentru NM surse din cadrul SR Șoldănești.

Oamenii legii anunță că implementează setul necesar de măsuri prevăzute de legislație, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor cazului dat.

Articole asemănătoare

Back to top button