fbpx

O femeie și un bărbat au murit în două incendii produse în nordul Republicii Moldova

Două persoane și-au pierdut viața miercuri în incendii în nordul Republicii Moldova, conform Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU).

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Primul caz a fost înregistrat la Glodeni, localitatea Camenca. Aici, într-o casă de locuit a fost depistat cadavrul carbonizat a unei femei în vârstă de 83 ani, iar în urma arderii au fost distruse mai multe bunuri materiale dintr-o cameră. Pentru cercetarea cazului la fața locului au intervenit angajații Secției situații excepționale raionale. Cauza decesului și circumstanțele urmează a fi stabilite ulterior de specialiști.

Totodată, în localitatea Corlăteni, raionul Râșcani un incendiu a izbucnit într-o casă. Apelul la serviciul 112 a fost recepționat la ora 14:26. Pentru stingerea arderii la fața locului a ajuns o echipă de pompieri. Ajunși, salvatorii au stabilit că focul a cuprins o construcție auxiliară. Incendiul a fost localizat la ora 14:46. În timpul intervenției într-o cameră pompierii au depistat cadavrul carbonizat a unui bărbat în vârstă de 56 de ani. Incendiul a fost lichidat la ora 16:27. Conform IGSU, în urma incendiului au ars bunuri materiale dintr-o cameră cu suprafața de 18 m2, dar și din bucătăria cu dimensiunile de 12 m2. Cauza și circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite de specialiști.

Potrivit IGSU, de la începutul anului 2021, s-au produs 1588 incendii în care și-au pierdut viața 86 de persoane, inclusiv un minor.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button