fbpx

O femeie revenită din Franța, cu simptome de coronavirus, s-ar fi baricadat în casă. Pacienta, convinsă de polițiști să meargă la spital

Polițiștii din Cahul au fost nevoiți să intervină ieri seara pentru a convinge o femeie cu simptome de coronavirus să meargă la spital. Oamenii legii au fost alertați de medicii de la ambulanță.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cristina Ciobanu, ofițera de presă a Inspectoratului de Poliție Cahul, a confirmat informația pentru ZUGO. Aceasta ne-a relatat că totul s-a întâmplat aseară, la ora 20:55. Femeia a solicitat ambulanța, deoarece se simțea rău. Inițial, aceasta ar fi refuzat categoric transportarea la spital, însă ulterior s-a conformat solicitărilor Poliției.

Pe de altă parte, cotidianul.md relatează că femeia ar fi revenit recent din Franța și s-ar fi baricadat în casă, pentru a nu ajunge la spitalul Toma Ciorbă. Actualmente, pacienta se află în instituția medicală menționată. Acesteia i-au fost prelevate probe, iar în urma analizelor de laborator se va stabili dacă este sau nu infectată.

Articole asemănătoare

Back to top button