fbpx

O femeie din capitală și-a găsit chiriașul rănit. Bărbatul, înjunghiat cu un cuțit în spate

Oamenii legii au fost alertați pe 14 ianuarie despre faptul că un bărbat se află într-o locuință din sectorul Buiucani al capitalei cu o plagă înțepată în regiunea spatelui. La fața locului a intervenit grupa operativă și un echipaj medical.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

La fața locului s-a stabilit că victima are 42 de ani și este originară din raionul Criuleni. Aceasta a fost găsită în stare gravă de către proprietara apartamentului în care închiria o odaie.

În urma investigațiilor s-a aflat că, pe 13 ianuarie, persoana a fost în vizită la un cunoscut. Cei doi au consumat băuturi alcoolice, apoi s-ar fi certat. În urma conflictului, amicul de pahar ar fi lovit victima cu un cuțit în regiunea spatelui.

După neînțelegere, victima s-a deplasat spre domiciliu. Proprietara locuinței, însă, observând că este rănit și nu se simte bine, a alertat Poliția și Ambulanța. Așadar, individul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Suspectul, un bărbat de 59 de ani, a fost identificat și reținut. Acesta și-a recunoscut fapta și este cercetat penal pentru vătămarea intenționată gravă a integrității corporale sau a sănătății. Dacă instanța îl va găsi vinovat, el riscă până la 10 ani de pușcărie.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button