fbpx

O educatoare ar fi încercat să se sinucidă în fața copiilor. Aceasta și-a înfipt o foarfecă în braț

O educatoare de la o grădiniță din Iași a încercat să se sinucidă în timpul orelor de muncă, fiind înconjurată de copii. Femeia a fost salvată la timp de către asistenta medicală a instituției, care i-a acordat primul ajutor.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Conform protv.md, angajata în vârstă de 29 de ani și-a înfipt o foarfecă în braț și avea intenția de a-și tăia venele. În urmă cu câteva zile, educatoarea ar fi dat în judecată grădinița la care lucra și a cerut în instanță daune materiale în valoare de 6000 de lei, precum și daune morale – 30.000 de lei. Ea a reclamat că ar fi fost supusă fenomenului de „mobbing”- hărțuire constantă, acesta fiind și motivul faptei sale.

Femeia a relatat că este angajată la grădinița respectivă în funcția de administratoare de patrimoniu și că în ultimii cinci – șase ani aceasta ar fi fost hărțuită în mod constant de către directoarea unității. Mai mult de atât, educatoarea a afirmat că nu ar fi singura angajată care a sesizat autoritățile cu privire la acest subiect. Femeia în cauză ar fi dobândit pe fond nervos continuu și câteva afecțiuni medicale.

La rândul ei, directoarea a susținut că angajata nu și-ar fi îndeplinit în mod responsabil sarcinile și că: ,,poate să ceară în instanță orice își dorește”. 

Incidentul a avut loc zilele trecute la grădinița cu program prelungit nr. 24 din Iași.

 

Articole asemănătoare

Back to top button