fbpx

Nou șef la Agenția Medicamentului și Dispozitivelor Medicale

Dragoș Guțu a fost numit vineri, de către Guvern, în funcția de director al Agenției Medicamentului și Dispozitivelor Medicale.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Noul director este expert în domeniul gestionării afacerilor, managementului proiectelor și echipelor, se arată într-un comunicat al Executivului.

Între 2016 și 2018, a fost director comercial MENA/CIS (Africa de Nord, Orientul Mijlociu și CSI), responsabil de elaborarea și implementarea strategiei comerciale regionale (în 34 țări), în cadrul GlaxoSmithKline Turcia (Istanbul). În perioada ianuarie 2015 și aprilie 2016, Guțu a deținut funcția de Director General (pentru Kazahstan și Asia Mijlocie/Mongolia) în cadrul aceleiași companii. În perioada aprilie 2013 – ianuarie 2015, a fost responsabil de elaborarea și implementarea strategiilor de promovare a portofoliului de produse și lansarea produselor noi, în cadrul GlaxoSmithKline Rusia.

Dragoș Guțu este absolvent al Universității de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu”, (1997), iar în 2008 a absolvit Universitatea Chicago, SUA, Școala de Business Booth.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button