fbpx

Noapte neliniștită pentru doi tineri din Cahul. Bătuți și lăsați fără un Iphone 12 și 50 de euro

Clipe de spaimă pentru doi bărbați din Cahul. Un grup de tineri s-au năpustit asupra lor, în urma unor schimburi de cuvinte licențioase. După ce au fost bătuți, suspecții le-au sustras și telefoanele.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit ofițerei de presă a Inspectoratului de Poliție (IP) Cahul, Cristina Ciobanu, incidentul s-a petrecut în noaptea de duminică spre luni. Imediat ce oamenii legii au fost alertați, aceștia s-au deplasat la locul cu pricina, în satul Brânza, raionul Cahul.

Autoritățile au stabilit că doi bărbați de 28 și 31 de ani, care în urma unui schimb de replici acide cu un grup de tineri format din 7 indivizi, au primit mai multe lovituri.

De asemenea, unuia dintre bărbați i-a fost sustras telefonul de model iPhone 12 și 50 de euro, iar celuilalt un telefon de marca Huawei.

Cei doi bărbați susțin că pornind spre casă, au fost ajunşi din urmă de două automobile de marca Mercedes din care au coborât bărbații cu vârstele cuprinse între 18 şi 31 ani. Aceștia le-au aplicat mai multe lovituri pe diferite părți ale corpului.

În urma măsurilor întrepinse de către angajații IP Cahul, automobilele prin intermediul cărora au fost comise infracțiunile au fost depistate și ridicate conform procedurii, iar bunurile materiale recuperate.

Patru persoane reţinute în baza art.166, urmează a fi trase la răspundere conform art. 188 şi 287 CP al RM, iar restul persoanelor după acumularea probatoriului, vor fi cercetați în baza art.287 al.2 CP RM în stare de libertate.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button