fbpx

Niciun procuror nu se afla la petrecerea scandaloasă din clubul de noapte. Rezultatul investigației PG

Procuratura Generală informează că a investigat cazul petrecerii celor peste 100 de persoane din localul „Attico”, în incinta căruia se vehicula că s-ar fi aflat și procurori. În rezultatul probelor administrate pe caz, s-a constatat că printre vizitatorii localului nu au fost identificați angajați ai Procuraturii.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

„În procesul de examinare au fost supuse verificărilor lista persoanelor care s-au aflat în incinta localului vizat, ridicate din cadrul dosarului penal, pornit pe faptul privațiunii ilegale de libertate, aflat în gestiunea Procuraturii mun. Chișinău, sediul Ciocana, precum și au fost ridicate și verificate listele și informațiile deținute de Inspectoratul General al Poliției.

Remarcăm că, listele enunțate supra, au fost verificate de Inspecția procurorilor, prin contrapunerea informației din conținutul acestora cu datele referitoare la personalul instituției deținut de Secția resurse umane a Procuraturii Generale.

Prin urmare, Inspecția procurorilor informează opinia publică că, în rezultatul probelor administrate pe caz, s-a constatat că, printre vizitatorii localului nu au fost identificați angajați ai Procuraturii”, se arată într-un comunicat.

Amintim că noapte de sâmbătă spre duminică, 29-30 ianuarie, a fost o noapte fierbinte în localul „Attico” din Chișinău, unde s-a dat o petrecere privată cu câteva sute de persoane, după ce poliția a venit cu verificări fără a avea toate actele la îndemână, iar administrația s-a baricadat în interiorul localului.

La petrecere, potrivit presei, ar fi fost prezenți mai mulți procurori, judecători, dar și ofițeri CNA. Potrivit acelorași surse, în jurul orei 00:00, echipajele s-au deplasat la clubul de noapte „ATICO”, de pe strada Nicolae Dimo, la petrecerea unde s-ar fi aflat mai mulți acuzatori de stat din cadrul Procuraturii mun. Chișinău, oficiul Ciocana, magistrați din cadrul Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana, dar și ofițeri din cadrul Centrului Național Anticorupție.

Articole asemănătoare

Back to top button