fbpx

Neînțelegeri în centrul satului: Un bărbat a decedat după ce ar fi fost bătut cu bestialitate de alt individ

Un bărbat a decedat după ce a fost bătut cu bestialitate de alt individ. Conflictul între cei doi s-a produs marți seara, în jurul orei 19:00, în localitatea Hlina, raionul Briceni.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Oamenii legii au fost alertați abia după miezul nopții. Înștiințarea a parvenit în jurul orei 02:00, după ce victima s-a stins din viață.

La fața locului s-a stabilit că persoana decedată, originară din Larga, ar fi fost bătută de un locuitor din Coteala în centrul satului Hlina, Briceni. Ulterior, bărbatul agresat a mers la domiciliul concubinei și ar fi refuzat ajutorul medical, iar noaptea s-a stins din viață.

Cadavrul acestuia a fost îndreptat la examinarea medico-legală pentru stabilirea exactă a cauzei decesului. Suspectul a fost identificat, reținut și escortat la Inspectoratul de Poliție Briceni pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Acesta își recunoaște deplin fapta., ne-a comunicat Svetlana Talpă, ofițera de presă a Inspectoratului de Poliție Briceni. Actualmente, oamenii legii întreprinde acțiuni de urmărire penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor cazului.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button