fbpx

Ministra Sănătății: La Institutul Oncologic orice serviciu este gratuit, atât pentru cei cu poliță medicală, cât și fără

Ministra Sănătății susține că la Institutul Oncologic orice serviciu este gratuit, atât pentru cei cu poliță medicală, cât și pentru cei fără. Potrivit ei, orice pacient care se adresează la instituția medicală vizată trebuie să cunoască acest lucru. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Ministra a adăugat că pentru pacienți sunt transferuri bugetare în cadrul programelor naționale, iar acești bani acoperă cheltuielile necesare.

Ala Nemerenco a comentat cazul șefului de secție de la Institutul Oncologic care a fost reținut de CNA fiind suspectat de luare de mită.

„Nu cred că are sens să inițiem anchete interne dacă avem concluzia ofițerilor de la CNA. Este un subiect destul de alarmant și dureros. Vom încerca să explicăm. Pentru colegii care, din păcate, nu înțeleg acest lucru trebuie să știe că  vom coopera cu toate structurile statului ca să curmăm acest efect”, a declarat Nemerenco.

Amintim că Virgiliu Urechi, șeful de secție din cadrul Institutului Oncologic, care a fost reținut de CNA fiind suspectat de luare de mită, a fost plasat în arest pentru 20 de zile. Pe numele acestuia a mai apărut un denunț din partea unui fost pacient care susține că șeful de secție ar fi primit mită de la el 50.000 de lei.

Articole asemănătoare

Back to top button