fbpx

Ministerul de Externe, despre accidentul de la Suceava în care au fost implicați cinci moldoveni: Două persoane – în stare instabilă

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene, prin intermediul Consulatului general al Republicii Moldova la Iași, s-a autosesizat în legătură cu producerea, în dimineața zilei de 1 septembrie, a unui accident rutier cu implicarea unui microbuz, care se deplasa în tranzit spre Republica Moldova.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Accidentul s-a produs în localitatea Poiana Stampei, iar din informațiile comunicate de autoritățile locale la bordul microbuzului implicat în accident se aflau cinci persoane – cetățeni ai Republicii Moldova. Toate persoanele au suferit diferite politraumatisme, fiind internați la Spitalul Județean Bistrița. Dintre acestea, două persoane se află în stare instabilă.

Reprezentanții oficiului consular sunt în contact cu autoritățile locale în vederea obținerii informațiilor suplimentare. Totodată, cazul a fost referit spre monitorizare și responsabililor Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al Ministerului Afacerilor Interne.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button