fbpx

Mariana Alexandru, fostă procuroră la DNA România, desemnată de CSP în Comisia de evaluare a lui Stoianoglo

Consiliul Superior al Procurorilor a decis luni, 22 noiembrie, cine va fi membrul desemnat în Comisia pentru evaluarea performanțelor Procurorului General suspendat, Alexandr Stoianoglo. Este vorba despre Mariana Alexandru, fostă procuroră a Direcției Naționale Anticorupție (DNA) din România.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Mariana Alexandru este consiliera procurorului-șef al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT).

În 2015, fosta procuroră din România, Mariana Alexandru, a fost selectată de Delegaţia Uniunii Europene în urma mai multor demersuri ale Centrului Național Anticorupție (CNA), către misiunile diplomatice, de oferire a asistenţei în domeniul investigării infracţiunilor economico-financiare, scrie zdg.md.

Amintim că la 4 noiembrie, președinta Republicii Moldova, Maia Sandu anunța că a transmis la CSP o sesizare prin care a cerut inițierea procedurii de evaluare a performanțelor procurorului general suspendat, Alexandr Stoianoglo. Ulterior, CSP a luat act de sesizare.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button