fbpx

MĂR solicită imunizarea angajaților HoReCa în etapa a doua de vaccinare: „Sunt expuși unui risc mare de infectare”

Asociația Națională a Restaurantelor și Localurilor de Agrement din Republica Moldova (MĂR) solicită autoritățilo includerea angajaților HoReCa în II-a etapa a campaniei de vaccinare. MĂR susține că angajații acestui sector „sunt supuși unui risc mare de infectare”. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Sectorul HoReCa nu este doar una dintre cele mai afectate industrii din cauza pandemiei COVID-19, dar și o industrie cu mulți angajați, care au constant contact direct cu publicul, fiind expuși unui risc crescut de infectare. Totuși, fiind un grup care este expus unui risc mare de infectare, reprezentanții HoReCa cer autorităților să fie incluși în II-a etapă a campaniei de vaccinare împotriva Covid-19”, se arată într-un mesaj publicat de MĂR.

Potrivit asociației, imunizarea angajaților sectorului HoReCa „va putea garanta un mediu sigur de lucru și va permite sectorului revenirea la un regim normal de activitate”.

De asemenea, în adresarea expediată prim-ministrului interimar, Aureliu Ciocoi, asociația MĂR solicită prelungirea programului de activitate până la ora 22:00 și permisiunea organizării evenimentelor festive cu caracter unic pe baza testului negativ.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button