fbpx

Maia Sandu neagă acuzațiile cu privire la „coridoarele verzi”: Nu am folosit niciodată girofarul de când sunt președintă

Maia Sandu neagă acuzațiile lui Ion Ceban cu privire la solicitarea „coridoarelor verzi”. În cadrul emisiunii Bună Seara, aceasta a afirmat că „nu a folosit niciodată girofarul de când este președintă”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Președinta susține că pleacă la serviciu dimineața devreme și se întoarce seara târziu, atunci când nu sunt ambuteiaje. Sandu a adăugat că stă în trafic doar dacă iese din casă după ora 7:20.

Maia Sandu a adăugat că anume colegii lui Ion Ceban din PSRM sunt cei care foloseau girofare pentru a se deplasa.

„Este un fals, am verificat. Celui care a venit cu asemenea declarații noi am putea să-i trimitem un raport foarte detaliat despre mașinile cu girofar pe care le foloseau colegii lui de partid in fiecare zi, cu treabă și fără treabă”, a adăugat președinta.

Maia Sandu a adăugat că girofarele trebuie folosite doar pentru oaspeții din afara țării.

Amintim că primarul Ion Ceban afirma că municipalitatea nu va mai aproba „coridoarele verzi” la solicitarea oficialilor, deoarece asta ar fi una dintre cauzele formării ambuteiajelor din capitală. Ceban a adăugat că zilnic din partea reprezentanților instituțiilor statului vin zeci de solicitări privind oferirea privilegiilor în trafic, astfel încât guvernanții să se deplaseze cât mai rapid la destinație.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button