fbpx

„Locul perfect în care se poate ascunde de oricine”: Unde s-a mutat Bill Gates după despărțirea de Melinda

Chiar dacă vestea că soții Gates vor divorța a luat lumea prin surprindere, miliardarul știa că se va ajunge la asta, astfel că, de aproximativ trei luni, se mutase la un country club de lux din California, acolo unde deține o vilă, scrie Insider.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Bill și Melinda Gates au anunțat pe 3 mai că se vor separa după 27 de ani e căsnicie. Anunțul a fost făcut de cei doi în postări identice pe rețelele sociale, dar asta nu înseamnă că încă și locuiau împreună.

„Bill și-a dat seama clar că urmează divorțul de mult timp fiindcă se află acolo de aproximativ trei luni”, a declarat o sursă, scrie digi24.

Cofondatorul Microsoft a fost văzut săptămâna aceasta la complexul care include și un teren de golf de lux alături de fiica sa în vârstă de 25 de ani, Jennifer Gates, și partenerul ei, Nayel Nassar, un milionar egiptean.

„Este locul perfect în care Bill să se poată ascunde de oricine care vrea să-i pună întrebări despre divorț și pretinsele sale legături cu Epstein”, a mai declarat sursa.

Citește și: S-a ascuns de ochii curioșilor într-o vilă din Caraibe. Așa arată casa luxoasă în care s-a refugiat fosta soție a lui Gates după divorț

Articole asemănătoare

Back to top button