fbpx

video | Maia Sandu s-a vaccinat cu prima doză de AstraZeneca. Primele declarații ale președintei

Președinta Maia Sandu s-a vaccinat împotriva COVID-19. Acesteia i-a fost administrată prima doză a vaccinului AstraZeneca. Președinta a fost imunizată la Policlinica de Stat.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Reiterăm că, la nivel național, se desfășoară etapa a II-a de imunizare împotriva coronavirusului. În cadrul acestei etape sunt vizați adulții cu vârsta mai mare de 60 de ani și comorbidități, angajații sistemului educațional și structurilor de menținere și asigurare a ordinii publice, apărării și securității statului.

Amintim că România urmează să doneze Republicii Moldova şi Ucrainei câte 100.000 de doze de vaccin AstraZeneca. În context, Maia Sandu a solicitat Guvernului să anunțe posibilitatea vaccinării pentru toate categoriile de cetățeni.

„Vaccinarea, alături de respectarea în continuare a măsurilor de protecție, în special purtarea măștii, reprezintă calea prin care putem reveni la normalitate. Vă îndemn pe toți să vă vaccinați și să puneți umărul la eforturile comune de oprire a pandemiei. Vin vremuri mai bune”, a adăugat președinta.

Citește și:

În ultimele două zile, numărul chișinăuienilor care doresc să se vaccineze s-a triplat

Articole asemănătoare

Back to top button