fbpx

live | Ce se întâmplă cu Aeroportul? Declarațiile Maiei Sandu după ședința Consiliului Suprem de Securitate

(17:20) Președinta consideră că scumpirea carburanților este concertată și consideră că o coluție ar fi revenirea la plafonare.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

(17:10) Potrivit președintei, Procuratura este la etapa finală în ceea ce privește dosarul concesionării Aeroportului. Declarația a fost făcută de șefa statului după ședința Consiliului Suprem de Securitate.

(17:10) Maia Sandu a ieșit la tribună. Aceasta a menționat că s-a discutat subiectul concesionării Aeroportului și că au fost audiați mai mulți responsabili.

(17:00) Începând cu ora 15:30, declarațiile de presă au fost anulate de mai multe ori pentru perioade cuprinse între 5 și 15 minute. Transmisiunea live a fost repornită după 16:50, însă președinta încă nu a ieșit în fața presei.

(15:00) Declarațiile de presă au fost amânate pentru ora 15:30.

Știrea inițială

Maia Sandu este așteptată să facă declarații de presă după ședința Consiliului Suprem de Securitate. În cadrul întrunirii s-a discutat problema concesionării Aeroportului Chișinău.

Amintim că Sergiu Sîrbu nu ar fi fost lăsat să intre în sală. Potrivit lui, chiar dacă avea invitație oficială să participe la ședință, paza l-ar fi scos cu forța.

Dar azi dimineața am găsit pe poștă o scrisoare cu recomandarea de a mă abține de a veni la ședință. Scrisoarea are denumirea „scrisoare lui Serioja Sîrbu”. Trec peste faptul că s-a trecut peste limbajul oficial, dar s-au trecut liniile roșii”, a declarat deputatul.

Precizăm că aceasta este a doua ședință a Consiliului Suprem de Securitate de când Maia Sandu a preluat funcția de președintă. La întrunirea anterioară, șefa statului a criticat conducătorii instituțiilor de drept din Republica Moldova, declarându-se nemulțumită de activitatea lor

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button