fbpx

„La Mulți Ani, România!”. Mesajele șefei statului, prim-ministrei și a președintelui Parlamentului Republicii Moldova cu ocazia zilei de 1 decembrie

Ce au transmis Sandu, Grosu și Gavrilița de Ziua Națională a României

Cu ocazia Zilei Naționale a României, persoanele care dețin cele mai importante funcții în stat au transmis mesaje de felicitare României și românilor.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Vezi și: video | Parada militară de la București, cu ocazia Zilei Naționale a României

Președinta Maia Sandu: Mulțumim pentru prietenie și pentru toate lucrurile bune pe care le-am făcut și le vom face împreună”

„Ne leagă trecutul istoric, ne leagă cultura comună și limba română, iar în față avem un viitor care poate să ne apropie și mai mult”, se mai arată în mesajul șefei statului.

Laconicul Igor Grosu

Președintele Parlamentului de la Chișinău a fost mai laconic, publicând o imagine și o urare scurtă cu ocazia zilei de 1 decembrie.

Prim-ministra Natalia Gavrilița: Construim poduri, conexiuni energetice, gazoducte și viitor european acolo unde anterior era sârmă ghimpată și înstrăinare

În mesajul său de felicitare, șefa Guvernului de la Chișinău și-a exprimat speranța de organizare în scurt timp a unei ședințe comuna a Guvernelor și să fie accelerate proiectele de care au nevoie cetățenii celor două state.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button