fbpx

Ion Ceban, la prima ședință a Aparatului Primăriei: „Am câștigat alegerile având un program cu priorități clare, acum vreau să-l realizăm”

„Suntem colegi și avem împreună șansa să lucrăm pentru Chișinău și chișinăuieni”. Este declarația făcută de noul edil al capitalei, Ion Ceban, la prima ședință cu echipa Aparatului Primăriei, care a avut loc miercuri, 13 noiembrie.  

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ion Ceban a accentuat faptul că a obținut victoria în alegeri având la bază un program de administrare cu priorități clare, iar acum, alături de noua echipă, acesta își propune să îl realizeze.

În cadrul ședinței, echipa managerială a fost rugată să pregătească note informative despre prioritățile și obiectivele structurilor gestionate, cu indicatorii de performanță, după care va fi evaluată activitatea lor.

Potrivit primarului, scopul pe care îl urmărește este îmbunătățirea activității fiecărei subdiviziuni în parte și a municipalității în general. Edilul-șef a mai adăugat că mizează pe experiența și energia fiecăruia dintre managerii și angajații Primăriei.

Precizăm că din componența Aparatului Primăriei fac parte viceprimarii, pretorii de sector, șefii direcțiilor și întreprinderilor municipale.

Ion Ceban a câștigat alegerile locale din Chișinău în turul II de scrutin, care s-a desfășurat la 3 noiembrie curent. Candidatul PSRM a obținut un rezultat de 52,39%. Pentru el și-au dat votul 123.807 de locuitori ai capitalei.

Articole asemănătoare

Back to top button