fbpx

infografic | Cele mai populare producții anime Crunchyroll în Republica Moldova. Audiențele globale arată că vorbitorii de limbă română ocupă locul al doilea la consumul de anime-uri

Distribuitorul de anime Crunchyroll prezintă o nouă statistică privind consumul de anime a fanilor din întreaga lume. Având cea mai mare comunitate anime din lume (peste 50 de milioane de utilizatori înregistrați și 30 de milioane urmăritori pe rețelele de socializare) și mândrindu-se cu cea mai mare colecție (peste 1000 de titluri), echipa Crunchyroll depune efort pentru a înțelege preferințele comunității sale globale.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

 Parte a acestei misiuni este și cercetarea datelor din întreaga lume pentru a le oferi fanilor o experiență mai bună în vizionarea anime-urilor, iar statistica Crunchyroll din octombrie-decembrie 2019 ar putea fi interesantă și pentru fanii anime din Moldova.

 Crunchyroll se poate mândri cu disponibilitatea de a distribui titluri originale pentru fanii anime din peste 200 de teritorii și țări. Iată clasamentul statelor cu cei mai mulți abonați în perioada octombrie-decembrie 2019.

  1.     Uruguay
  2.     România
  3.     India
  4.     Columbia
  5.     Peru
  6.     Italia
  7.     Filipine
  8.     El Salvador
  9.     Republica Dominicană
  10.     Polonia

La nivel global, membrii comunității Crunchyroll petrec circa 85 de minute în fiecare zi pentru a urmări serialele preferate. Mai jos puteți găsi lista celor mai vizionate 20 de titluri în perioada octombrie-decembrie 2019, aranjate în ordine alfabetică. 

Top 10 anime-uri (în ordine alfabetică) populare în Republica Moldova.

 

Crunchyroll, lider în industria de anime și manga (un serviciu disponibil și pentru fanii din Moldova) este un produs marca Ellation.

 Probabil v-ați întrebat cu ce se ocupă compania Ellation? Suntem o companie dinamică cu rădăcini în Silicon Valley. Fiind parte din Otter Media, o companie a grupul Warner Media, lucrăm cu tehnologiile de ultimă generație pentru a defini noi trenduri în consumul de media.

Misiunea noastră este să creăm produse extraordinare pentru fanii noștri îndrăgostiți de anime și manga.

Articole asemănătoare

Back to top button