fbpx

Începând de luni, mai multe rute de troleibuz și microbuz din Chișinău își schimbă traseul. Cum vor circula în continuare

Primăria municipiului Chișinău informează că între 2 și 16 noiembrie traficul rutier pe str. Alexei Mateevici, în perimetrul străzilor Vlaicu Pârcălab și Vasile Alecsandri, va fi suspendat.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Modificările sunt făcute în legătură cu executarea lucrărilor de reabilitare a colectorului menajer din str. Vlaicu Pârcălab. Astfel, în această perioadă, câteva rute de troleibuz își modifică traseele.

Itinerarul rutei numărul 2 de troleibuz se modifică după cum urmează: de pe str. Gheorghe Asachi pe str. Pan Halippa, str. Ismail, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit. Itinerarul rutelor numărul 3 și 10 se scurtează până la strada A. Mateevici, iar ruta nr. 24 se suspendă.

Și itinerarul rutei microbuzului nr. 124 este schimbat: tur – de pe str. Vasile Lupu pe str. M. Kogălniceanu, str. Vasile Alecsandri și în continuare pe traseul stabilit. Returul va fi de pe str. Gheorghe Asachi pe strada Pan Halippa, str. A. Mateevici, str. Armenească, str. A. Șciusev și în continuare pe traseul stabilit.

Ruta nr. 188 – de pe str. Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni pe str. M. Kogălniceanu, str. Vasile Alecsandri și în continuare pe traseul stabilit.

Și ruta autobuzului nr. 11 este modificată: itinerarul începe – de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Vasile Alecsandri și în continuare pe traseul stabilit.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.

Articole asemănătoare

Back to top button