fbpx

Ilan Șor: Revenirea Stadionului Republican în proprietatea statului – un pas pentru construcția MoldovaLand și BasarabiaLand

Legislativul a votat astăzi, 3 decembrie, legea care prevede revenirea terenului fostului Stadion Republican în proprietatea statului, prevăzând expres că aici vor putea fi construite doar obiective sportive și culturale. Potrivit liderului Partidului Șor, Ilan Șor, astfel a fost făcut primul pas pentru realizarea proiectului propus său privind construcția MoldovaLand și BasarabiaLand pe acest teren.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Astăzi am obținut o victorie importantă. Terenul Stadionului Republican a revenit în proprietatea statului. Iar la propunerea deputaților platformei Pentru Moldova, a fost introdus un amendament important și anume că acest teren rămâne în proprietatea publică a statului și aici pot fi construite exclusiv obiective sportive, culturale”, a scris Ilan Șor pe pagina sa de Facebook.

Potrivit fostului primar de Orhei, acesta e primul pas în realizarea ideii de a construi în locul stadionului MoldovaLand și BasarabiaLand, un „centru sportiv, educativ și de agrement de anvergură”.

Sunt convins că acest proeict va deveni o mândrie a Moldovei, iar noi îl vom realiza în cel mai scurt timp”, a adăugat politicianul.

P.

Articole asemănătoare

Back to top button