fbpx

Igor Dodon: Socialiștii nu vor iniția referendum pentru demiterea Maiei Sandu

Sociaiștii nu intenționează să o demită din funcția de președintă pe Maia Sandu. Cel puțin asta este declarația liderului PSRM, Igor Dodon, care susține că formațiunea pe care o conduce nu va iniția un referendum în acest sens. În același timp, Dodon a afirmat că opteză pentru dialog.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Singura cale de a ieși din criză este prin dialog, nu prin dezbateri false și manipulatorii. Vă propun să lăsăm la o parte atacurile și supărările. Îi cerem Maiei Sandu să iasă din izolare și să dialogheze cu partidele”, a subliniat Dodon.

„Este un fals promovat de unii”, a declarat Dodon cu privire la un eventual referendum pentru demiterea actualei președinte.

De menționat este faptul că, în cadrul aceleiași conferințe de presă, Igor Dodon i-a cerut Maiei Sandu să semneze, până la 9 martie curent, descretul de numire în funcția de prim-ministră a Marianei Dureșteanu.

De cealaltă parte, Sandu a afirmat, anterior, că nu crede în bunele intenții declarate ale majorității PSRM-Partidul Șor.

„Eu nu-i cred pe acești oameni care spun că vor să salveze țara. În acest Parlament nu există 51 de deputați care să susțină lupta împotriva corupției… . La anticipate sau la referendum oamenii vor decide viitorul lor și al țării”, a declarat Sandu.

Totodată, actuala șefă a satului susține că singura soluție pentru a scoate țara din criza politică sunt alegerile parlamentare anticipate.

Citește și: „Solicităm, până la 9 martie, să fie emis decretul”: Socialiștii insistă pe candidatura Marianei Durleșteanu

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button