fbpx

Guvernul are un nou secretar general. Cine este Dumitru Udrea

Executivul a aprobat marți, 14 decembrie, numirea lui Dumitru Udrea în funcția de secretar general al Guvernului. Dumitru Udrea este licențiat în științe economie și master în sisteme și politici economice.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Parcursul său profesional cuprinde activitatea în cadrul autorităților publice, în funcția de consultant principal, Direcția de atragere și coordonare a asistenței tehnice externe la Ministerul Economiei și Comerțului, precum și secretar de stat al Ministerului Finanțelor.

De asemenea, Dumitru Udrea are o experiență de activitate vastă în cadrul unui șir de proiecte de asistență externă finanțate de UE, SUA, Marea Britanie, Banca Mondială, Banca Europeană pentru Reconstrucții și Dezvoltare, Banca Europeană de Investiții, Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei, Fondul UE de Investiții în Vecinătate, PNUD, UNWomen, TAIEX și SIGMA.

Totodată, fiind expert, a fost director de Oficiu în administrarea programelor de dezvoltare, manager de proiect. A efectuat stagii profesionale în Japonia, Austria, Suedia, Italia.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button