fbpx

Grosu: Gavrilița va fi propusă drept candidat la funcția de prim-ministru

Natalia Gavrilița ar urma să fie candidatura propusă de Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) la funcția de prim-ministru. Anunțul a fost făcut de președintele interimar al formațiunii și  președintele Parlamentului, Igor Grosu în cadrul emisiunii „Politica” de la TV8.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit lui Grosu, decizia a fost luată de formațiune, în cadrul unei adunări organizate imediat după ședința Parlamentului.

„Imediat după ședința Parlamentului am convocat fracțiunea PAS și am decis ca să înaintăm candidatura doamnei Gavrilița în cadrul consultărilor”, a spus Grosu.

Amintim că, în după-amiaza zilei de 29 iulie, președinta Maia Sandu a anunțat că așteaptă fracțiunile parlamentare la consultări vineri, 30 iulie, pentru a ajunge la un numitor comun privind candidatura la fotoliul de șef al Executivului.

De menționat este faptul că aceasta va fi a treia oară când Gavrilița va fi propusă pentru această funcție. Anterior, garnitura guvernamentală în frunte cu ea nu a primit votul de încredere a Parlamentului de legislatura a-X-a.

Articole asemănătoare

Back to top button