fbpx

Grav accident la Cahul. O fetiță de 8 ani și alta de 2 au fost transportate de urgență la spital

Un grav accident a avut loc în noaptea de 15 martie, în localitatea Huluboaia, raionul Cahul. Angajații Serviciului Mobil de Reanimare și Descarcerare din cadrul IGSU, în comun cu medicii și asistenții medicali ai Unității de Primire Urgentă Cahul, au intervenit imediat la fața locului.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Apelul la Serviciul 112 a fost înregistat la ora 00:13. Potrivit datelor IGSU, un autoturism de model „VAZ 2103” a derapat de pe traseu. În urma accidentului rutier, o fată de 8 ani și alta de 2 ani au suferit diverse traumatisme.

La fața locului a fost îndreptat un echipaj SMURD Cahul. Ajunși, medicii și paramedicii au acordat primul ajutor medical minorei de 8 ani, dar și au transportat-o în mod de urgență la Spitalul raional Cahul pentru ulterioare îngrijiri medicale. În drum spre spital aceasta a fost strict monitorizată de echipa mixtă de medici și paramedici SMURD.

Al doilea copil a fost preluat de medicii SAMU și transportat la aceeași instituție medicală. Circumstanțele și cauza producerii accidentului rutier urmează a fi stabilite de organele de drept.

Articole asemănătoare

Back to top button