fbpx

Gheorghe Cavcaliuc îl propune pe Voronin în funcția de șef al „Bunicilor Grijulii”: Înțelepciunea lui va aduce valoare societății noastre

Gheorghe Cavcaliuc îl propune pe Voronin în funcția de președinte al „Bunicilor Grijulii”. Asta după ce fostul președinte l-a luat peste picior în cadrul unei emisiuni televizate.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cavcaliuc a scris într-o postare pe pagina sa de Facebook că este onorat că o personalitate ca Vladimir Voronin știe și vorbește despre el. Acesta a făcut mai multe precizări referitoare la distincțiile pe care le are și a menționat că una dintre ele a fost oferită chiar de fostul șef al statului.

„Cu respect profund către domnul Vladimir Voronin, vin cu un apel să-l alegem în funcție de conducere al Bunicilor Grijulii din întreaga țară. Consider că, înțelepciunea și experiența sa vor aduce plus valoare societății noastre prin acceptarea propunerii mele!”, și-a încheiat mesajul Gheorghe Cavcaliuc.

ZUGO precizează că, pe 28 noiembrie, Vladimir Voronin a declarat în cadrul emisiunii „Puterea a Patra” că fostul oficial de la IGP ar purta la piept, la doar 33 de ani, un iconostas mai mare decât la Brejnev.

Articole asemănătoare

Back to top button