fbpx

foto | Viteza face noi victime! Un bărbat a ajuns la spital după ce mașina pe care o conducea s-a răsturnat în această noapte

Un bărbat a ajuns la spital după ce mașina pe care o conducea s-a răsturnat în această noapte. Accidentul a avut loc pe traseul Chișinău-Bălți, în apropiere de localitatea Bravicea, Călărași.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Conform Inspectoratului Național de Securitate Publică, totul s-a întâmplat a avut loc în jurul orei 01.00. Șoferul de 32 de ani, originar din Telenești, se era la volanul unu automobil de model Opel, care aparține unei companii de taxi. Acest ar fi condus mijlocul de transport cu viteză excesivă, deplasându-se în direcția municipiului Bălți.

Ca urmare, el ar fi pierdut controlul volanului, iar mașina s-a tamponat de un obstacol. Din imaginile de la fața locului observăm că mijlocul de transport s-a răsturnat. În urma impactului șoferul a suferit diverse traumatisme, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

În context, Poliția recomandă tuturor șoferilor, pentru prevenirea accidentelor rutiere, să adapteze în permanență viteza de deplasare la condițiile traficului și să nu subestimeze dificultățile generate de condițiile meteo sau pe cele nocturne.

Foto: INSP

Articole asemănătoare

Back to top button