fbpx

foto, video | Un microbuz de pe ruta Cahul-Soroca a ajuns într-un șanț. Șoferul s-ar fi luat la harță cu un alt conducător auto

Un microbuz de pe ruta Cahul-Soroca a fost implicat ieri într-un accident. Vehiculul a ajuns într-un șanț, după ce șoferul ar fi uitat să tragă frâna de mână, ieșind din transport pentru a clarifica o situație de conflict cu un alt șofer de microbuz.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit pasagerilor, conducătorul auto a părăsit mijlocul de transport, luându-l la întrebări pe un alt șofer care circulă pe aceeași rută și care ar fi reușit să ia mai mulți pasageri.

Între timp, vehiculul se îndrepta într-un șanț. Câțiva pasageri au sărit din mers din transport, iar trei persoane, printre care și o femeie, s-ar fi dus în fața microbuzului cu scopul de a-l opri, transmite gagauzinfo.md.

Ulterior, șoferul ar fi încercat să scoată vehiculul din șanț, dar fără succes. Peste câteva minute, la fața locului a venit ambulanța, care a acordat ajutor medical victimelor. Microbuzul a fost scos pe traseu de către un alt vehicul de același tip.

Articole asemănătoare

Back to top button