fbpx

foto, video | Șoferii au ieșit la protest, iar polițiștii au verificat TIR-urile. De ce sunt nemulțumiți conducătorii vehiculelor de mare tonaj?

În mai multe localități din țară, șoferii de TIR staționează la marginea drumului. Aceștia protestează deoarece nu pot obține actele necesare pentru a transporta marfă în Rusia.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Conducătorii vehiculelor de mare tonaj au fost observați la Edineț, Ocnița, Bălți și Chișinău. Aceștia ar fi gata să rămână pe marginea drumului non-stop, astfel încât să fie auziți de autorități, relatează Agora, cu referire la presa locală.

Potrivit informațiilor, autorizațiile s-au terminat la sfârșitului lunii octombrie, iar Rusia nu a acceptat încă să ofere altele suplimentare.

Pe de altă parte, recent, Direcția de Poliția a municipiului Chișinău a efectuat verificări a unităților de transport la mai multe întreprinderi care se ocupă cu transportarea încărcăturilor de mare tonaj, înainte de ieșirea de pe teritoriul acestora. În urma acțiunilor au fost întocmite 11 procese-verbale cu privire la contravenții referitoare la nerespectarea regulilor tehnice de exploatare a vehiculelor.

Foto: agora.md
Foto: agora.md
Foto: agora.md

Articole asemănătoare

Back to top button