fbpx

foto, video | Satul Zorile are iluminat stradal. Rețeaua electrică de patru kilometri, renovată de Partidul ȘOR

Proiectul de iluminare stradală a fost finalizat de echipa Partidului ȘOR în satul Zorile din raionul Orhei. În localitate au fost montate 210 de corpuri de iluminat de tip LED pe o rețea electrică de aproape patru kilometri.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Tradițional, liderul Partidului ȘOR, Ilan Șor, i-a felicitat pe cetățeni cu această realizare. El a reiterat că după iluminarea stradală, urmează să fie reparate și drumurile din Orhei.

„Dragi prieteni, eu am promis anterior că timp de un an vom asigura cu iluminat stradal fiecare localitate din raionul Orhei. Acest proiect este în plină derulare. Anul viitor ne vom axa pe reparația drumurilor, iar raionul Orhei va deveni un exemplu demn de urmat pentru toată țara”, a spus Ilan Șor.

La evenimentul de inaugurare a sistemului de iluminare stradală au participat mai mulți locuitori ai satului Zorile, reprezentanți ai autorităților locale și raionale, dar și deputați din partea Partidului ȘOR. Primarul satului, Igor Panfil, le-a mulțumit oamenilor pentru încredere, dar și echipei lui Ilan Șor pentru susținere.

„Îi mulțumesc întregii echipe a Partidului ȘOR pentru suportul acordat. Sunt mândru că fac parte din această echipă, care își respectă toate promisiunile, echipa care implementează zeci de proiecte de dezvoltare în localitățile țării. De asemenea, le mulțumesc cetățenilor pentru încrederea pe care ne-au acordat-o”, a spus oficialul.

Prezent la eveniment, președintele raionului Orhei, Dinu Țurcanu a menționat că echipa Partidului ȘOR este determinată să asigure un trai decent în fiecare localitate din raion.

„Noi am demonstrat nu o singură dată care sunt capacitățile echipei Partidului ȘOR, dar nu ne oprim la cele realizate. Implementăm noi proiecte, le extindem deja pe cele existente. Facem totul pentru ca oamenii să aibă un trai decent, unul european. În raionul Orhei acest lucru se vede. Munca și eforturile noastre au dat roade”, a menționat Dinu Țurcanu.

La rândul său, deputata Reghina Apostolova și-a exprimat încrederea că în localitate vor fi implementate și alte proiecte.

„Astăzi, în localitatea dumneavoastră este sărbătoarea luminii și vă felicit din suflet cu această realizare. Sunt sigură că vor fi realizate și alte proiecte de infrastructură”, a precizat Reghina Apostolova.

Deputatul Partidului ȘOR, Vadim Fotescu a spus că luminile aprinse pe străzile satului Zorile semnifică începutul schimbărilor în localitate. „Cetățenii din raionul Orhei cred în liderul Partidului ȘOR, iar această credință nu este zadarnică. Noi vă asigurăm că toate proiectele promise de domnul Ilan Șor vor fi implementate”, a punctat alesul poporului.

Și deputatul Igor Himici i-a felicitat pe locuitorii satului Zorile, menționând că: „Noi promitem să nu ne oprim aici. Vom crește numărul proiecte, Mergem înainte încrezători alături de echipa noastră”.

„Nimeni nu ne poate opri de la realizarea proiectelor bune pentru comunități. Nimeni nu ne va putea pune bețe în roate pentru a dezvolta raionul Orhei”, a punctat vicepreședinta Partidului ȘOR, deputata Marina Tauber.

Invitat la evenimentul din Zorile a fost și deputatul neafiliat din cadrul Platformei parlamentare „Pentru Moldova”, Sergiu Sîrbu. Acesta a apreciat responsabilitatea administrației publice locale și proiectul implementat.

„Mă bucur foarte mult că, având susținerea Partidului ȘOR, în sat la dumneavoastră sunt realizate asemenea proiecte frumoase. Dacă ar demonstra toate administrațiile locale o astfel de responsabilitate, țara noastră ar fi fost acum la un alt nivel”, a declarat Sergiu Sîrbu.

Precizăm că Partidul ȘOR și-a asumat angajamentul să implementeze în acest an proiecte de iluminat stradal în toate cele 74 de sate și comune din raionul Orhei, indiferent de apartenența politică a aleșilor locali. În total, formațiunea planifică să implementeze proiecte similare în peste 100 de localități din țară.

Până acum, în mai mult 40 de localități proiectele au fost realizate, iar în alte câteva zeci urmează să fie finalizate până la sfârșitul anului.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

P.

Articole asemănătoare

Back to top button