fbpx

foto | Un nou proiect de iluminare stradală cu sistem inteligent de funcționare a fost lansat de Partidul ȘOR la Fălești

În satul Doltu din raionul Fălești, la inițiativa lui Ilan Șor și a partidului acestuia, au fost demarate lucrările pentru implementarea sistemului de iluminat stradal.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Deputata Partidului ȘOR, Marina Tauber, a monitorizat la fața locului felul în care decurg lucrările. Așadar, aici va fi montată o rețea electrică cu lungimea totală de 14 kilometri, fiind instalate circa 500 de corpuri de iluminat de tip LED.

De asemenea, în localitate vor fi modernizate șase posturi de transformare și va fi instalat un sistem inteligent pentru aprinderea și stingerea luminii. Lucrările de implementare vor dura opt săptămâni.

Acesta este al nouălea asemenea proiect derulat cu susținerea Partidului ȘOR de la începutul anului curent. Săptămâna trecută, în satul Ișcălău din Fălești, localitate care nu a avut timp de 35 de ani iluminare stradală, a fost dat în folosință un nou sistem. Partidul ȘOR susține că va implementa, până la sfârșitul anului, peste o sută de astfel de proiecte.

Articole asemănătoare

Back to top button