fbpx

foto | Un candidat la funcția de consilier în Căușeni, bătut cu cruzime. Poliția oferă detalii despre agresor și motivul conflictului

Vladimir Cernous, candidatul la funcția de consilier în raionul Căușeni, din partea Partidului Democrația Acasă, a fost bătut cu cruzime în seara zilei de 22 septembrie.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit poliției din Căușeni, care a fost alertată despre incident în jurul orei 23:45, bărbatul s-a ales cu o hemoragie în regiunea frontală și a fost transportat la spital de către echipajul de poliție.

Victima le-a povestit oamenilor legii că a fost maltratat de către vecinul său pe teritoriul azilului pentru câini, situat în extravilanul orașului Căuşeni, unde a fost chemat la o zi de naștere. Audiat a fost și presupusul agresor, care a recunoscut că l-a bătut pe consătean după ce invitații serbării au plecat acasă.

Ambii au ieşit afară, unde de la început a fost o îmbrânceală, apoi suspectul l-ar fi  aruncat peste cap, după spate, cauzându-i victimei o plagă în regiunea frontală. Motivul violenței aplicate ar fi, precizează bărbatul, un conflict mai vechi.

Suspectul a declarat că a lovit victima, acţionând de unul singur, fără implicarea altor persoane, ambii fiind în stare de ebrietate avansată. 

Cazul a fost înregistrat la Inspectoratul de Poliție Căușeni, iar acum oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele pentru a lua o decizie legală.

Articole asemănătoare

Back to top button