fbpx

foto, surse | Dodon ar avea o întrevedere la Mitropolia Moldovei. Zona, împânzită de agenți de securitate

Potrivit unor surse ale site-ului nostru, care au dorit să-și păstreze anonimatul, șeful statului și candidatul la turul doi al alegerilor prezidențiale, Igor Dodon, are o întrevedere la Mitropolia Moldovei, eveniment despre care nu a anunțat.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

(update 16:10) Informația publicată de ZUGO este confirmată printr-o înregistrare video publicată în această după-amiază de tv8.md. Sursa scrie că Igor Dodon a vizitat astăzi Mitropolia Moldovei, unde nu a zăbovit prea mult.

Știrea inițială:

Ajunsă la fața locului pentru a verifica informația, echipa noastră a surprins agenți de pază îmbrăcați în civil care se asigură ca trecătorii să nu se apropie prea mult de porțile Mitropoliei Moldovei. Totodată, reporterului nostru i-a fost interzis să se apropie de poarta Mitropoliei.

Întrebați ce persoană publică se află la Mitropolie, agenții de securitate au răspuns că „acesta e lucrul lor” și că „aceasta e Mitropolia și aici tot timpul este pază”.

„Nu detin informație despre așa discuții”

Contactată de ZUGO, purătoarea de cuvânt a candidatului Igor Dodon, Ludmila Muntean, ne-a comunicat că nu cunoaște despre o astfel de întrevedere.

„Nu detin informație despre așa discuții”, ne-a spus ea.

Contatctat de ZUGO, serviciul de presă al Serviciului Pază și Protecție de Stat ne-a solicitat să scriem o solicitare de informație la acest subiect.

Votează informat! Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button