fbpx

foto | Sediul Oficiului Avocatului Poporului ar putea fi renovat. Cum va arăta

Ombudsmanul Ceslav Panico a anunțat despre intenția de a fi renovat și extins sediul Oficiului Avocatului Poporului, publicând și schița de proiect. El a menționat că proiectul propriu-zis urmează în 2023.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ne propunem ca, actualul edificiu, care are 114 ani, să fie renovat (reconstruit) și extins ținând cont de: necesitățile realizării mandatului Avocatului Poporului”, a scris Panico pe rețelele de socializare.

Panico menționează că după luni de zile de lucru intens, a fost elaborată o schiță de proiect care cuprinde sediul actual renovat și o extindere în interiorul curții într-o formă modernă, minimalistă.

Schița de proiect conține, pe lângă oficii suficiente pentru angajații Oficiului Ombudsmanului, soluții tehnice de restabilire a două săli mari care au fost inițial proiectate în 1907 (care vor servi ca spații pentru evenimente și instruiri în domeniul Drepturilor Omului), spații prietenoase copiilor (în timpul vizitei la Avocatul Poporului pentru drepturile copilului), spații accesibile pentru angajații Oficiului care au copii mici și multe alte elemente esențiale, inclusiv rampă de acces care nu se vede acum în poze”, a adăugat Panico.

El mai spune că schița este doar un început de proiect, iar proiectul propriu-zis urmează să fie demarat în 2023.

Această prezentare necesită JavaScript.

 

Articole asemănătoare

Back to top button