fbpx

foto | Protestul Partidului Șor s-a mutat la CNA: Se cere eliberarea membrilor formațiunii reținuți vineri dimineață

Protestul Partidului Șor s-a mutat de la Președinție la CNA. Oamenii au cerut eliberarea reprezentanților formațiunii care au fost reținuți în urma perchezițiilor de vineri dimineață.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

De asemenea, ei au protestat pentru alegeri parlamentare și prezidențiale anticipate, încetarea presiunilor la adresa formațiunii conduse de Ilan Șor și eliberarea Marinei Tauber din arest.

Potrivit protestatarilor, descinderile de astăzi au fost organizate la indicația directă a Maiei Sandu, iar scopul a fost de a împiedica desfășurarea protestului.

Într-un comunicat de presă, emis în această dimineață, se spune că anchetatorii care au efectuat deschideri la mai multe oficii teritoriale ale Partidului Șor le-au cerut membrilor formațiunii locali să depună depoziții false împotriva liderilor și colegilor lor, amenințându-i că, în caz contrar vor fi reținuți. Ulterior, câțiva reprezentanți a staff-ului central al partidului au fost reținuți de procurori și duși în izolatorul Centrului Național Anticorupție.

Amintim că, în această dimineață, a avut loc un protest în fața Președinției, în cadrul căruia oamenii au cerut demisia Maiei Sandu și guvernării PAS.

Această prezentare necesită JavaScript.

Foto: Partidul Șor

Articole asemănătoare

Back to top button