fbpx

foto | Ploaia și viteza au făcut victime! O persoană a decedat, iar patru au fost rănite după ce un BMW s-a tamponat cu un microbuz la Ialoveni

Un BMW s-a tamponat aseară cu un microbuz ce aparține întreprinderii „Spații Verzi”. Accidentul a avut loc în raionul Ialoveni, în jurul orei 17:40.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Șoferul din BMW, de 43 de ani, ar fi pierdut controlul volanului în curbă, a ieșit pe contrasens și a lovit lateral-frontal microbuzul, ne-a relatat Silvia Vetcu, ofițera de presă a IGP. Bărbatul nu ar fi adaptat viteza la condițiile rutiere – ploaie și carosabil acoperit cu apă.

În total, în microbuzul condus de un bărbat de 56 de ani se aflau 18 pasageri. Ca urmare a impactului, trei femei și un bărbat au fost transportați la spitalul din Ialoveni cu diverse traumatisme. Șoferul din BMW, la fel, a fost preluat de un echipaj medical, însă a decedat la Institutul de Medicină Urgentă din capitală.

În urma testării cu etilotestul s-a constatat că șoferul microbuzului nu a consumat băuturi alcoolice. Oamenii legii stabilesc alte circumstanțe ale cazului.

Foto: deschide.md

Articole asemănătoare

Back to top button