fbpx

foto | Ploaia „le-a dus” la spital. Două persoane au suferit traumatisme după ce un taxi s-a răsturnat în raionul Hîncești

Două persoane au ajuns la spital după ce un taxi s-a răsturnat în raionul Hîncești. Accidentul a avut loc în apropiere de localitatea Sărata Galbenă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Oamenii legii au fost alertați la ora 21:56, după ce a parvenit apelul la Serviciul 112. Ofițera superioară de presă a Inspectoratului de Poliție Hîncești, Cristina Vicol, ne-a comunicat că automobilul de model Dacia Logan a derapat de pe traseu și s-a inversat.

Ofițerii care s-au deplasat la fața locului au stabilit că mașina era condusă de un bărbat de 38 de ani, domiciliat în raionul Hîncești. El nu ar fi ținut cont de condițiile meteorologice.

De îngrijiri medicale au avut nevoie doi pasageri. Este vorba despre un bărbat de 32 de ani și o tânără de 20 de ani. Aceștia au fost transportați la spitalul raional pentru îngrijiri medicale.

Politia a inițiat o anchetă. Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele în care a avut loc accidentul rutier.

Foto: Poliția

Articole asemănătoare

Back to top button