fbpx

foto | Parlamentul găzduiește o expoziție a unor lucrări realizate de copii. Care este specificul lor

Parlamentul Republicii Moldova găzduiește o expoziție dedicată sărbătorilor de iarnă. Lucrările sunt realizate de elevi ai instituțiilor de învățământ și de copii beneficiari ai Centrelor de Resurse pentru Educație Incluzivă din raionul Strășeni.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În cadrul expoziției sunt prezentate mai multe lucrări confecționate manual de copii, printre care brazi din materiale ecologice, globuri și alte decorațiuni pentru Pomul de Crăciun, realizate din materiale reciclabile, măști, felicitări și suvenire cu tematica sărbătorilor de iarnă.

Expoziția este organizată la inițiativa Direcției Generale Educație a Consiliului raional Strășeni și are drept scop promovarea și valorificarea potențialului artistic al copiilor, cultivarea sensibilității, originalității, imaginației și creativității acestora. Expoziția va fi deschisă până pe 16 ianuarie.

Tot în această perioadă, instituția parlamentară și-a deschis larg ușile pentru cetele de colindători veniți din diferite regiuni ale țării și din capitală, care au transmis prin colinde, urături, poezii și cântece bucuria Crăciunului și ne-au urat de bine în noul an.

Foto: Parlamentul

Articole asemănătoare

Back to top button