fbpx

foto | O ramură de copac s-a prăbușit peste un bărbat, pe teritoriul unei întreprinderi din capitală. Reacția primăriei

Un bărbat a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a fost lovit de ramura unui copac, care s-ar fi prăbușit din cauza vântului puternic. Arborele se află pe teritoriul unei întreprinderi din Chișinău, iar totul s-a întâmplat din cauză că agentul economic nu a dat jos la timp crengile putrede.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În acest sens, Primăria municipiului Chişinău a informat că agentul economic va fi sancţionat.

„Accidentul s-a produs în curtea unei întreprinderi din sectorul Râșcani. La faţa locului se află reprezentanţii preturii de sector și ai Î. M. „Asociaţia de gospodărire a spaţiilor verzi”, care intervin la evacuarea crengilor afectate de vânt.

Menționăm că agentul economic nu a solicitat intervenția serviciilor de profil, în vederea curățării arborelui, care se află în zona unde își desfășoară activitatea, în contextul în care ramurile prezentau pericol pentru angajații întreprinderii”, se arată într-un comunicat al primăriei.

Administraţia publică locală face apel către toţi agenţii economici, să verifice şi să solicite intervenţia serviciilor competente pentru curăţarea sau tăierea copacilor bolnavi şi avariaţi de pe teritoriile gestionate.

Tot azi, din cauza rafalelor de vânt, la Bălți a fost observată o furtună de praf, iar în capitală câțiva copaci au căzut peste mașini și fire electrice.

Articole asemănătoare

Back to top button